Magyarország

LEGYEN...

Trendalkotó

Úgy gondolja, hogy a jövő ma kezdődik?
Mi úgy gondoljuk. Vállalatunk alapítójának, Robert Bosch-nak, a szellemében már több mint 125 éve aktívan formáljuk a jövőt azáltal, hogy lenyűgöző megoldásokat fejlesztünk ki a jövő generációi számára.

Ha az okostelefonján megjelenik „a vacsora elkészült” üzenet, akkor azt valószínűleg vagy az Ön kedvese küldte otthonról, vagy a Bosch Series 8 sütője a konyhából.
2022-ben világszerte mintegy 14 milliárd hálózatba kapcsolt készülék könnyíti majd meg az életünket. Számunkra ez nem távoli álom. A mikromechanikai érzékelők globális vezetőjeként minden egyes nap formáljuk a technológia átalakulását. Ennek során folyamatosan bizonyítjuk innovativitásunkat és ötletességünket, hiszen 30 percenként új szabadalmi kérelmet nyújtunk be.

A Bosch mozgásba hozza az innovációt, szinte szó szerint. Képzelje el például, hogy egy olyan autót vezet, amit nem Ön irányít. Kutatásaink arra irányulnak, hogy az Ön mobil jövője „pihentető” üzemmódban működjön. Ha mindennapi élete hektikussá is válik, Ön nyugodt maradhat, tudván, hogy hűtőszekrénye Ön helyett is „gondolkodik”, és megfelelő időben emlékezteti Önt arra, hogy elfogyott a tej.
A Boschnál Ön már a kezdetek kezdetén a trendalkotás közepébe csöppen – vizionáriusként, feltalálóként és úttörőként.

A jövő határtalan, ami a Bosch-nál csak egy karnyújtásnyira van.

Képes rá!

Folytatás a következő példával

Teaser link icon